AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

Alte 10 tramvaie noi și moderne, cu bani europeni, pentru municipiul Arad. A fost semnat contractul de finanțare!

Investițiile în modernizarea transportului public de călători și mobilitatea urbană […]

Mai mult
Ghid în consultare publică: Apel de selecție a beneficiarilor de servicii suport pentru digitalizare, destinat IMM-urilor prin intermediul EDIH DIGIVEST

Consorțiul DIGIVEST, format din ADR Vest (lider de proiect), Clusterul Regional Tehnologia Informațiilor […]

Mai mult
PTJ: Fișele de proiect pot fi depuse în cadrul platformei „Tehnologii strategice pentru Europa” – STEP

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar […]

Mai mult
PTJ: Apel pentru idei de proiecte: Tehnologii strategice pentru Europa

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Arhiva
  1. Home
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. Cinci noi ghiduri de...

Cinci noi ghiduri de finanțare lansate în consultare publică în cadrul Programului Sănătate

15/01/2024

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, Organism Intermediar pentru Programul Sănătate, anunță că Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene – Autoritatea de Management pentru Programul Sănătate a publicat în consultare publică, în data de 12 ianuarie 2024, cinci noi ghiduri de finanțare, dintre care trei cu adresabilitate pentru beneficiarii din Regiunea Vest.

 Sunt vizați beneficiarii care au avut proiecte contractate în cadrul POR, respectiv POIM, proiecte care nu s-au finalizat în exercițiul financiar 2014-2020.

Cele trei ghiduri în consultare publică:

  • Ghidul Solicitantului pentru Apelul de proiecte „Investiții în infrastructura publică a ambulatoriilor sprijinite prin POR 2014-2020 – operațiuni etapizate”;

Ghidul este aferent Priorității 1 - Creșterea calității serviciilor de asistență medicală primară, comunitară, a serviciilor oferite în regim ambulatoriu și îmbunătățirea și consolidarea serviciilor preventive.

Propunerile și observațiile pe marginea acestui ghid pot fi transmise pe adresa de email ambulatorii.etapizate@mfe.gov.ro până la data de 02.02.2024, data încheierii procesului de consultare publică. Detalii, aici.

  • Ghidul Solicitantului pentru Apelul de proiecte „Continuarea investițiilor pentru structurile care utilizează fluide medicale pentru desfășurarea actului medical terapeutic și din structurile mari consumatoare de energie electrică la nivelul spitalelor publice din sistemul sanitar de stat finanțate prin POIM 2014-2020 – operațiuni etapizate”;

Ghidul este aferent Priorității 4 - Investiții în infrastructuri spitalicești și sanitare. Propunerile și observațiile pe marginea acestui ghid pot fi transmise pe adresa fluide.etapizate@mfe.gov.ro până la data de 02.02.2024. Detalii, aici.

  • Ghidului Solicitantului pentru Apelul de proiecte „Investiții în infrastructurile publice de unități de primiri urgențe și compartimentele de primiri urgente (inclusiv cu echipamente și dispozitive medicale care deservesc UPU/ CPU) sprijinite prin POR 2014-2020 - proiecte etapizate”.

Ghidul este aferent Priorității 4 - Investiții în infrastructuri spitalicești și sanitare. Propunerile și observațiile pot fi transmise pe adresa upu.etapizate@mfe.gov.ro până la data de 02.02.2024. Detalii, aici.

Cele trei ghiduri de finanțare, inclusiv listele cu beneficiarii eligibili, pot fi consultate pe website-ul ADR Vest, la secțiunea destinată Programului Sănătate – Ghiduri de finanțare în consultare.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia