AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

Alte 10 tramvaie noi și moderne, cu bani europeni, pentru municipiul Arad. A fost semnat contractul de finanțare!

Investițiile în modernizarea transportului public de călători și mobilitatea urbană […]

Mai mult
Ghid în consultare publică: Apel de selecție a beneficiarilor de servicii suport pentru digitalizare, destinat IMM-urilor prin intermediul EDIH DIGIVEST

Consorțiul DIGIVEST, format din ADR Vest (lider de proiect), Clusterul Regional Tehnologia Informațiilor […]

Mai mult
PTJ: Fișele de proiect pot fi depuse în cadrul platformei „Tehnologii strategice pentru Europa” – STEP

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar […]

Mai mult
PTJ: Apel pentru idei de proiecte: Tehnologii strategice pentru Europa

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Arhiva
  1. Home
  2. /
  3. Noutăți
  4. /
  5. Modulul „Cerere de finanțare”...

Modulul „Cerere de finanțare” din MySMIS este activ

23/06/2023

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a lansat modulul „Cereri de finanțare” al sistemului informatic MySMIS2021, sistemul unic de management al informației prin care vor fi accesate fondurile în valoare de 46 de miliarde de euro, alocate României prin Politica de Coeziune 2021-2027.

Prin intermediul noului modul, Autoritățile de Management vor lansa apeluri pentru proiecte cu finanțare europeană, iar cei interesați vor putea depune digital toate documentele de accesare a acestora.

Sistemul MySMIS2021/SMIS2021+ este menit să elimine în totalitate documentele în format tipărit, să reducă birocrația și să asigure o securitate ridicată și transparență în procesul de accesare a fondurilor europene.

În cadrul aplicației MySMIS2021, solicitanții de fonduri europene au posibilitatea de a depune electronic declarația unică prin care își vor asuma respectarea tuturor cerinţelor pentru depunerea cererii de finanţare şi îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate prevăzute în Ghidul solicitantului. Ulterior, în cazul în care proiectul este admis la contractare, vor prezenta toate documentele justificative.

Utilizatorii sistemului informatic MySMIS2021/SMIS2021+ vor avea la dispoziție un call-center de suport specializat, dezvoltat tehnic de către Serviciul de Telecomunicații Speciale și operat de către MIPE, la numărul unic de telefon 031.9268.

Sistemul informatic este accesibil pe https://mysmis2021.gov.ro. Potențialii beneficiari pot consulta răspunsurile la întrebările frecvente ce apar în utilizarea aplicației și au la dispozițieun sistem de Helpdesk prin care vor putea obține rapid răspunsuri la întrebări.

Puteți consulta aici manualul de utilizare a platformei MySMIS.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia