AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

Alte 10 tramvaie noi și moderne, cu bani europeni, pentru municipiul Arad. A fost semnat contractul de finanțare!

Investițiile în modernizarea transportului public de călători și mobilitatea urbană […]

Mai mult
Ghid în consultare publică: Apel de selecție a beneficiarilor de servicii suport pentru digitalizare, destinat IMM-urilor prin intermediul EDIH DIGIVEST

Consorțiul DIGIVEST, format din ADR Vest (lider de proiect), Clusterul Regional Tehnologia Informațiilor […]

Mai mult
PTJ: Fișele de proiect pot fi depuse în cadrul platformei „Tehnologii strategice pentru Europa” – STEP

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar […]

Mai mult
PTJ: Apel pentru idei de proiecte: Tehnologii strategice pentru Europa

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru […]

Mai mult
Arhiva
  1. Home
  2. /
  3. Start proiect finantat PRIN...

 

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest) a semnat contractul de finanțare pentru proiectul „Sprijin acordat Organismului Intermediar din cadrul ADR Vest în perioada 01.01.2016-31.12.2018 pentru managementul, implementarea, monitorizarea și controlul POS CCE în Regiunea Vest, conform Acordului de delegare semnat cu AM POS CCE”. 

Finanțarea se acordă ADR Vest în cadrul axei prioritare 2 „Sprijin pentru coordonarea, gestionarea și controlul FESI” a Programului Operațional Asistență Tehnică (POAT) 2014-2020.

Prin intermediul acestui proiect se urmărește finalizarea implementării și închiderea la timp și în bune condiții a Programului Operațional Sectorial Creșterea Competitivității Economice 2007-2013 (POS CCE). Obiectivul specific al acestui proiect este de a asigura sprijinul necesar ADR Vest pentru realizarea activităților specifice Acordului-cadru (acord-cadru încheiat între AM POS CCE și ADR Vest în data de 11.03.2013) de delegare a atribuțiilor privind implementarea și închiderea POS CCE.

Rezultatele anticipate în cadrul proiectului mai sus menționat sunt monitorizarea durabilității investițiilor, verificarea administrativă și la fața locului a rapoartelor de progres finale, introducerea tuturor datelor în SMIS, etc..

Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 1.046.251,02 lei din care valoarea finanțării nerambursabile din FEDR este de 886.122,30 lei.Perioada de implementare a proiectul se încheie în data de 31 decembrie 2018, acesta desfășurându-se pe parcursul a 36 de luni.

***

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro. 

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia