AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

Cristian Ghinea, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene: „Susțin complet procesul de regionalizare a fondurilor europene”

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, a făcut o […]

Mai mult
Legea pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 122/2020, trimisă spre reexaminare

Președintele României, Klaus Iohannis, a trimis Parlamentului, spre reexaminare, Legea […]

Mai mult
Programul Operațional Regional (POR) Vest 2021-2027, apreciat de Comisia Europeană

Aprecierile pozitive din partea reprezentanților Comisiei Europene pentru gradul de maturitate al POR […]

Mai mult
Proiect pentru un sistem de iluminat public modernizat, la Deta

Orașul Deta va avea un sistem de iluminat public modernizat, […]

Mai mult
Arhiva

Innomatch 2017 - Eveniment regional de inovare „ScaleUP” -Competitie regionala

10/11/2017

 Innomatch, evenimentul regional de inovare aflat la a 5-a editie, va aduce la Timisoara o parte din cele mai relevante persoane din domeniul inovarii: Jason Braverman, Chief Innovation Officer al Verdium, autoritate internationala in domeniul autentificarii biometrice, Maxine Adam, Head of Innovation Services, Greenwich Research and Enterprise, Emma Fau, Fondator EU Capital si Strategic Advisor Startup Europe Regions Network si Adrian Val Harea, Head of Engineering Product Line Electronic la Continental.

In cadrul evenimentului ce va avea loc in data de 12 decembrie 2017 la Venue se vor prezenta si serviciile Enterprise Europe Network, retea orientata pe sustinerea inovarii si expunerea internationala a companiilor.

Editia din acest an va beneficia de prezenta unor experti din Marea Britanie, Canada, Belgia si Romnia, care vor prezenta povesti de succes privind inovarea in sectorul TIC si automotive, bune practici privind servicii de suport pentru afaceri care au generat impact economic major, precum si experiente practice de atragere de capital privat in vederea cresterii capacitatii de productie si vanzari.

De asemenea, Innomatch 2017 va include Competitia Regionala ,,ScaleUP” prin care se urmareste selectarea a trei IMM-uri inovatoare pentru a fi sprijinite sa isi scaleze afacerea. La aceasta competitie se pot inscrie intreprinderile mici si mijlocii din orice sector economic din regiunile acoperite de reteaua Enterprise Europe Network si anume Vest (Arad, Caras-Severin, Hunedoara si Timis) si Sud-Vest Oltenia (Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Valcea), cu o vechime de minim 3 ani. Companiile participante la competitie vor avea posibilitatea sa isi prezinte planurile de scalare a afacerii in format de tip ”pitching” in fata intregului auditoriu din cadrul Evenimentului Regional de Inovare Innomatch 2017.

Cele trei companii castigatoare vor beneficia de un pachet de suport care va include:

  • Realizarea strategiei pentru scalarea afacerii
  • Coaching pentru implementarea strategiei pentru scalarea afacerii
  • Sesiuni de instruire dedicate temelor specifice etapei de scalare (ex. managementul inovarii, leadership, scalare internationala)
  • Suport in identificarea de parteneri strategici internationali
  • Consultanta individuala pentru accesarea de noi piete internationale

Promovarea companiei in plan international.

Participarea la Competitia Regionala ,,ScaleUP” se poate face prin completarea formularului de inregistrare accesand link-ul http://www.regiuneavest.ro/enterprise-europe-network/. Termenul limita pentru transmiterea formularelor este de 5 decembrie 2017. Ulterior sesiunii de ”pitching” din data de 12 decembrie 2017 va avea loc evaluarea formularelor depuse, iar castigatorii vor fi anuntati in data de 15 decembrie 2017.

***

Evenimentului Regional Anual de Inovare Innomatch2017 este organizat de ADR Vest in cadrul Enterprise Europe Network (EEN) – retea europeana prezenta in peste 60 de tari, al carei scop este acela de a sprijini intreprinderile mici si mijlocii (IMM-uri) in dezvoltarea potentialului inovativ si de afaceri pentru cresterea competitivitatii si dezvoltare inteligenta si durabila. ADR Vest este partener al retelei EEN incepand din 1 ianuarie 2015.

Informatii detaliate despre aceasta editie a Evenimentului Regional Anual de Inovare, precum si despre editiile anterioare, se gasesc pe pagina web http://www.tehimpuls.ro/innomatch.

© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia