AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

Ordin emis de MDLPA privind aprobarea metodologiei privind ajustarea prețurilor și a valorii devizelor generale în cadrul proiectelor finanțate din fonduri externe nerambursabile

În data de 10.08.2020 a fost publicat Ordinul privind aprobarea metodologiei […]

Mai mult
MIPE a publicat Ghidul aferent Acțiunii 4.1.1. POC- „Investiții în activități productive”

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a publicat Ghidul solicitantului aferent Investițiilor […]

Mai mult
DEZVOLTĂM ÎN VEST: Trei case de tip familial și un centru de zi, pentru copiii din Lugoj

Servicii sociale mai bune pentru copiii din Lugoj, prin Programul […]

Mai mult
45 de miliarde de euro pentru transformarea României: Comisia Europeană a aprobat Acordul de Parteneriat pentru perioada 2021-2027

Comisia Europeană a aprobat Acordul de Parteneriat, document esențial pentru ca […]

Mai mult
Arhiva
  1. Prima pagina
  2. /
  3. Birouri de informare

Birouri de informare


Agenţia pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020 și Programul Operațional Regional 2007-2013 în Regiunea Vest, deține un rol important în activitatea de informare şi helpdesk pe teme legate de accesarea fondurilor structurale în România în general și a POR în special.

Activitatea de informare și helpdesk desfășurată de ADR Vest are ca scop furnizarea de informații și reprezintă răspunsul nostru la necesitățile de informare, îndrumare și consiliere, atât ale potențialilor aplicanți, cât și ale beneficiarilor POR din Regiunea Vest.

Obiectivele activităţii de helpdesk vizează: 

 • facilitarea accesului potenţialilor aplicanţi şi a beneficiarilor finali la sursele de informare pe teme de finanţare din fonduri structurale în general şi din Programul Operaţional Regional în special;
 • oferirea de îndrumare şi consiliere potenţialilor aplicanți pentru pregătirea cererii de finanțare (această activitate nu implică şi consultanţă pentru completarea cererii de finanţare);
 • monitorizarea preocupărilor aplicanţilor şi beneficiarilor finali cu privire la domeniile de interes pentru finanţare.


În acest sens, prin intermediul birourilor de informare/ helpdesk ale ADR Vest din regiune - Timișoara, Arad, Deva și Reșita, cei interesați pot beneficia în mod gratuit de diferite informații (documente programatice, ghiduri și alte materiale informative), dar și de îndrumare și consiliere asigurată de profesioniști.

Pentru facilitarea accesului la informații privind posibilitățile de finanțare din fonduri structurale, ADR Vest a conceput o listă ce conține datele de contact ale organismelor regionale, precum și ale celor de la nivel național implicate în gestionarea fondurilor structurale în România. Pentru a vizualiza această listă, click aici.

De asemenea, informații privind POR pot fi consultate accesând paginile web ale Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației - www.inforegio.ro și www.mlpda.ro.

Pentru a solicita informații, ne puteți contacta direct pe adresa de e-mail helpdesk@adrvest.ro sau puteți transmite direct un mesaj către Helpdesk-ul ADR Vest completând formularul de solicitare de informații care se regăsește mai jos.

Birourile de helpdesk ale ADR Vest vă stau la dispoziție de luni până vineri, între orele 8:30-17:00.  

Solicitările de informații pot fi adresate și prin telefon, fax, sau direct la sediul ADR Vest din Timișoara și birourile teritoriale ale ADR Vest de la Deva, Arad și Reșița, care au următoarele date de contact:
TIMIȘOARA
Sediul social:
Str. Proclamația de la Timișoara, nr. 5
300054, Timișoara, ROMÂNIA

Locul de desfășurare a activității:
Str. Gheorghe Lazăr, nr.14
300080, Timișoara, ROMÂNIA
Tel: +40 256 491.923
Fax: +40 256 491.981
web: https://www.adrvest.ro

ARAD
Bd. Revoluției, nr. 81
310025, Arad, ROMÂNIA
Tel/Fax: +40 257 285.808
web: https://www.adrvest.ro
DEVA
Bd. 1 Decembrie, nr. 28
330025, Deva, ROMÂNIA
Tel/Fax: +40 254 219.770
web: https://www.adrvest.ro


REȘIȚA
Piața 1 Decembrie 1918, nr. 1
320084, Reșița, ROMÂNIA
Tel/Fax: +40 255 213.463
web: https://www.adrvest.ro

Solicitare informații

reCAPTCHA is required.
Verificare
© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia