AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST

Noutăți

Au început înscrierile pentru premiile “Noulului Bauhaus european”, ediția 2022

În urma succesului primei ediții organizate anul trecut, Comisia Europeană […]

Mai mult
Locuitorii din Regiunea Vest și-au prezentat ideile despre cum pot deveni orașele mai prietenoase cu oamenii și cu mediul

Provocarea „Cum putem aduce natura în orașe prin POR Vest […]

Mai mult
Webinar despre noul Cadru de Mobilitate Urbană

Transport public, mersul pe jos sau cu bicicleta. Sunt doar […]

Mai mult
Anunț important pentru beneficiarii contractelor de finanțare încheiate în cadrul Regio-POR 2014 – 2020: Contractele de achiziție publică, respectiv cele sectoriale de lucrări pot fi ajustate prin actualizarea prețurilor aferente materialelor

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a publicat în 30 decembrie Ordinul nr.2050 pentru […]

Mai mult
Arhiva
  1. Prima pagina
  2. /
  3. Birouri de informare

Birouri de informare


Agenţia pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020 și Programul Operațional Regional 2007-2013 în Regiunea Vest, deține un rol important în activitatea de informare şi helpdesk pe teme legate de accesarea fondurilor structurale în România în general și a POR în special.

Activitatea de informare și helpdesk desfășurată de ADR Vest are ca scop furnizarea de informații și reprezintă răspunsul nostru la necesitățile de informare, îndrumare și consiliere, atât ale potențialilor aplicanți, cât și ale beneficiarilor POR din Regiunea Vest.

Obiectivele activităţii de helpdesk vizează: 

 • facilitarea accesului potenţialilor aplicanţi şi a beneficiarilor finali la sursele de informare pe teme de finanţare din fonduri structurale în general şi din Programul Operaţional Regional în special;
 • oferirea de îndrumare şi consiliere potenţialilor aplicanți pentru pregătirea cererii de finanțare (această activitate nu implică şi consultanţă pentru completarea cererii de finanţare);
 • monitorizarea preocupărilor aplicanţilor şi beneficiarilor finali cu privire la domeniile de interes pentru finanţare.


În acest sens, prin intermediul birourilor de informare/ helpdesk ale ADR Vest din regiune - Timișoara, Arad, Deva și Reșita, cei interesați pot beneficia în mod gratuit de diferite informații (documente programatice, ghiduri și alte materiale informative), dar și de îndrumare și consiliere asigurată de profesioniști.

Pentru facilitarea accesului la informații privind posibilitățile de finanțare din fonduri structurale, ADR Vest a conceput o listă ce conține datele de contact ale organismelor regionale, precum și ale celor de la nivel național implicate în gestionarea fondurilor structurale în România. Pentru a vizualiza această listă, click aici.

De asemenea, informații privind POR pot fi consultate accesând paginile web ale Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației - www.inforegio.ro și www.mlpda.ro.

Pentru a solicita informații, ne puteți contacta direct pe adresa de e-mail helpdesk@adrvest.ro sau puteți transmite direct un mesaj către Helpdesk-ul ADR Vest completând formularul de solicitare de informații care se regăsește mai jos.

Birourile de helpdesk ale ADR Vest vă stau la dispoziție de luni până vineri, între orele 8:30-17:00.  

Solicitările de informații pot fi adresate și prin telefon, fax, sau direct la sediul ADR Vest din Timișoara și birourile teritoriale ale ADR Vest de la Deva, Arad și Reșița, care au următoarele date de contact:
TIMIȘOARA
Sediul social:
Str. Proclamația de la Timișoara, nr. 5
300054, Timișoara, ROMÂNIA

Locul de desfășurare a activității:
Str. Gheorghe Lazăr, nr.14
300080, Timișoara, ROMÂNIA
Tel: +40 256 491.923
Fax: +40 256 491.981
web: https://www.adrvest.ro

ARAD
Bd. Revoluției, nr. 81
310025, Arad, ROMÂNIA
Tel/Fax: +40 257 285.808
web: https://www.adrvest.ro
DEVA
Bd. 1 Decembrie, nr. 28
330025, Deva, ROMÂNIA
Tel/Fax: +40 254 219.770
web: https://www.adrvest.ro


REȘIȚA
Piața 1 Decembrie 1918, nr. 1
320084, Reșița, ROMÂNIA
Tel/Fax: +40 255 213.463
web: https://www.adrvest.ro

Formular solicitări de Informații

reCAPTCHA is required.
Verificare
© ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest | realizat de DowMedia